E-mail:
Jelszó:
Copyright © 2018 Kevi Motor-Rock Egyesület

Powered by VADA
tvonal: Rólunk

Így indult…
    
Sok-sok évvel ezelőtt már szerveztem a haverokkal „Művházas” rock bulikat, de hamar rájöttem, hogy itt motorosokat nem látnak szívesen, illetve a vidéki motoros haverok nem tudnak hol aludni.

Egy baráti összeröffenés után Tűgáz ötlete nyomán „nekünk van egy tanyánk!!”, megkérdezte az öreget, lehetne-e ott valami összejövetel nyárra? Az öreg rábólintott és sok segítséggel összehoztunk egy bulit, melyet csak szájról szájra terjesztettünk.

A színpad akkor még egy, Csíder Imi által biztosított traktor pótkocsi volt ám a meglepetésünkre rögtön 350 körüli létszámot sikerült elérnünk. A szép környezet, az olcsó jegy és sör árak szinte csalogatták az embereket.

Ekkor összeültünk és arra az elhatározásra jutottunk, hogy ezt jövőre is összehozzuk. Ezt már komolyabb szervezőmunka előzte meg, plakátokat is késztettünk, sőt rendes színpadot is szereztünk.:-)  Minden motoros havert összehívtunk és közösen kiagyaltuk, hogy (valami formát öltsön a dolog) alapítani kell egy egyesületet.

Irány Sirok...


Így 2002-ben kezdődött a jegyeztetés, melyet elég körülményesen sikerült összehozni, hiszen két "szakadt" motoros, mindenféle jogi ismeret nélkül járt bíróságról bíróságra. Ám, mint az jól látható sikerült a kitűzött cél, miszerint 2002. Novemberében megszületett a Kevi Motor-Rock Egyesület hivatalos cégbírósági bejegyzése.

Javarészt mind kispénzű, átlag emberek vagyunk, akik kétkezi munkából élnek. Immár sok ismeretségünk van külföldi és vidéki egyesületekkel is. Szerbiából (Délvidék), Muzsjából az első találkozó óta járnak, és minden külföldről érkező magyar motoros számára, már kezdettől fogva ingyenes a belépés.

Nálunk nem számít, hogy V2-esed, vagy soros 4-esed, kicsi vagy nagy, régi vagy új motorod van. Nálunk az EMBER számít, mindenkit saját magáért szeretünk, vagy utálunk. Nálunk nincs meghatározva, hogy ki, mikor, milyen bulira menjen, a tagok pénztárcájuktól függően gyűrik a kilométereket.

Hogy merre jártunk és mit csináltunk, azt a galéria menüpontban Te is megnézheted.

 

Tagjaink:

Ratkai Tamás Molnár Zoltán Hollósi Imre id. Hollósi Imre

Csíder Imre

Füleki András

Juhász Lajos

Ratkai Tamás

Elnök

 

Molnár Zoltán


Hollósi Imre

"Tűgáz"

 

id. Hollósi Imre


Csíder Imre


Füleki András


Juhász Lajos


Máté Viktor Simon Zsolt Talamasz Csaba        
Máté Viktor

Simon Zsolt

"Bolec"

 

Talamasz Csaba    

 

 Meg akarom említeni egy motoros barátunk tragédiáját, egy nagy veszteséget, ami 2004. májusában történt. A tragédia mélyen megrázta a baráti társaságunkat.

Ekkor ugyanis elvesztettünk egy Motorost, egy jó Barátot, egy fiatal Életet.
Ő volt GT., akit mindannyiunk közül a legjobb motorosnak tartottunk. Ő hozott ki magából és motorjából a legtöbbet.

Gyermekként triál biciklivel kezdte, Ő tartotta az első találkozón a triál biciklis bemutatót. Később egy CBR 600 F4i Hondával Street Fighter-ezett. Saját találkozónkon már fellépett, mikor sikerének és tehetségének köszönhetően meghívták más motoros találkozókra is.

Tragikus balesete végett sajnos sokan nem láthatják, ahogy egykerekezett és ahogy a gumit füstöltette (amihez piszkosul értett).
Örökké velünk marad, soha nem felejtjük el.
Nincs olyan motoros és barát, aki a baleset helyszínén elmegy és ne „köszönne” neki.

2 év múltán újabb szomorú hírt kaptunk, 2006 októbar 30-án a törökszentmiklósi bekötő úton motorbalesetben életét vesztette Szoboszlai Imre barátunk és motoros társunk. 46 éves volt!
Emlékét örökre megőrizzük és nem feledjük. 'Jó utat neked!'
 

                                                                                                                                                                 Ratkai Tamás
                                                                                                                                                                         elnök